De urolige

skjermbilde-2016-09-28-kl-21-06-19

Bok nr. 4 av min Norwegian Literature Month.

Av Linn Ullmann. Jeg fikk denne til bursdagen av min søster. Jeg har ventet med å lese den fordi jeg har vært skeptisk. Jeg har tenkt at Linn Ullmann kun selger bøker fordi hun har berømte foreldre. Så feil kan man ta. For en nydelig bok! Jeg klarte ikke legge den fra meg og leste den ut på 3 dager (noe som er kjapt til å være meg). Sjelden har jeg kommet over noe som har grepet meg slik denne boken gjorde. Utrolig vakkert skrevet. Hva handler den om? Jeg vet ikke. Om livet?

Book No. 4 of my Norwegian Literature Month.

By Linn Ullmann. I got this as a birthday present from my sister. I´ve been holding on reading it because I was very sceptic. I´ve thought that Linn Ullmann only sold books because she has famous parents. Well, I was wrong. What a lovely book! I couldn’t it away, so I read it in 3 days (which is quite fast for me). I have rarely found something that moved me in the same way this book did. Beautifully written. What it is about? I don’t know. About life?

♥♥♥♥♥♥

Reklamer

5 kommentarer om “De urolige

 1. Randi Granli sier:

  En herlig bok, leste den i sommer med stor glede. Hun er virkelig flink til å formidle, har sin egen stemme. Hun har nok fått mye gjennom foreldrene sine, men står godt som Linn.
  Liker å lese innleggene dine. Moro å puste støv av egne bøker, bli minnet på dem.

  Liker

 2. tea, books and gilmore girls sier:

  Jeg likte også denne godt! Fikk den til jul og storkoste meg med den da jeg leste den. Jeg har ikke lest noe annet av Linn Ullmann, så vet ikke om alle bøkene hennes er like fine som denne. Litt usikker på om jeg kommer til å lese noe mer av henne, vi får se. Ha en fin fredag!

  Liker

 3. Tilbaketråkk: September Summary

Leave me a comment <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s